Kmín
Kajetánský pepř
Červená paprika
Česnekový granulát
Mořská sůl
Bůček
Ham.housky
Zelenina
Příprava
Bůček
Vezmeme si bůček a z jedné strany si uděláme řezy a stejně tak i z druhé strany uděláme zase řezy, ale kolmo. Připravíme si koření sladkou červenou papriku, česnekový granulát, kmín, mořskou sůl a špetku pepře. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme.T o pak vetřeme do zářezů, které jsme udělali .
Zapneme si gril na 150 stupňů. Na cca 2 až 3 hodiny necháme maso grilovat. Po upečení se nám bůček krásně rozpadá. Můžeme jíst samotný, ale my si z něj připravíme hamburger .
Hamburger
Na hamburgery si připravíme omáčku. Do misky si dáme majonézu a kousek čili omáčky.Tou potřeme hamburgerové bulky, poklademe cibulku a na to dáme nakrájený bůček, kousek ananasu a salát, přikryjeme druhou půlkou bulky a máme hotový hamburger .
Dobrou chuť !!