varte s majklem

Burger z bůčku

Ingredience

Kmín

Kajetánský pepř

Červená paprika

Česnekový granulát

Mořská sůl 

Bůček

Ham.housky

Zelenina

 

Burger z bůčku

Postup přípravy receptu

Příprava

Bůček

Vezmeme si bůček a z jedné strany si uděláme řezy a stejně tak i z druhé strany  uděláme zase řezy, ale kolmo. Připravíme si koření sladkou červenou papriku, česnekový granulát, kmín, mořskou sůl a špetku pepře. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme.T o pak vetřeme do zářezů, které jsme udělali .

Zapneme si gril na 150 stupňů. Na cca 2 až 3 hodiny necháme maso grilovat. Po upečení se nám bůček krásně rozpadá. Můžeme jíst samotný, ale my si  z něj připravíme  hamburger .

Hamburger

Na hamburgery si připravíme omáčku. Do misky si dáme majonézu a kousek čili omáčky.Tou potřeme hamburgerové bulky, poklademe cibulku a na to dáme nakrájený bůček, kousek ananasu a salát, přikryjeme druhou půlkou bulky a máme hotový hamburger .

Dobrou chuť !!