Kuřecí Teriyaki (2 kuřecí prsa)
2 ks kuřecích prsou
2 lžíce sezamového oleje
150ml Teriyaki omáčky
6 zelených cibulek
2 velké lžíce hladké mouky
2 lžíce pražený sezamových semínek
Sůl podle chuti
Volitelné: zelenina, jako je brokolice a / nebo mrkev
Teriyaki omáčka
80ml Japonské sójové omáčky
80ml Mirin nebo sladkého vína (sherry například)
50 ml saké japonského rýžového víno
3 lžíce hnědého cukru
1 stroužek česneku
1 plátek čerstvého zázvoru
Teriyaki sushi (pro jeden válec)
Nori list
3 velké lžíce předvařené rýže suši
2 plátky kuřecí Teriyaki
1 jarní cibulká připravená s kuřecím Teriyaki
2 plátky avokáda
1 lžíce Teriyaki
1 kávová lžička pražených sezamových semínek
Pro namáčení 2 velké lžíce Teriyaki omáčky
Podáváme s Gari (sladký Japonský tence nakrájený sladký zázvor)
Prosím sledovat video kroky pro přípravu kuře Teriyaki, Teriyaki omáčky a Teriyaki sushi.
douzo meshiagare (Dobrou chuť Japonsky)