Šneci v konzervě
Malá cibule
Česnek
Sůl
Pepř
Voda
Bagetka
Petržel
Prázdné ulity
Máslo
Máslo
Petržel
Cibule
Česnek
Sůl
Příprava
Dáme si vařit vodu do hrnce, přidáme cibulku, česnek a petržel. Poté co se nám voda začne vařit, přidáme šneky z konzervy a popepříme. Mezi tím si připravíme máslo s česnekem. Nakrájíme si česnek, cibulku, petržel na drobné kousky a přidáme jej do misky společně s máslem a zamícháme, přidáme sůl a pepř. Poté můžeme plnit ulity. Plníme nejprve máslem, šneky z konzervy a zamázneme opět máslem. Když máme všechny ulity naplněné, klademe je do pekáčku a můžeme dát do trouby na 160 stupňů na cca 10 až 15 minut. Po upečení máme hotovo a můžeme servírovat společně s nakrájenou bagetkou .
Dobrou chuť !!!