6 osob
Noky
1 kg brambor
150 g mouky
1 lžička soli
2 velké žloutky
Gnocchi al Forno
200 g sýra fontina nebo polotvrdého sýra jako beafort nebo dokonce Gouda funguje dobře.
50 g sýru gorgonzola
75 gramů Parmazánu
50 g Másla
10 listů šalvěje.
4 větvičky saturajky
Příprava
Majkl byl v létě v Bologna, jen aby poznal a viděl úžasná jídla, které pocházejí z regionu Emilia-Romagna v Itálie. Z této oblasti pochází sýr parmazán a Modena balsamický ocet a všechny těstovinové pokrmy z Bologna.
Naskládáme lasagna do pekáče a dáme na vrstvu ragú, na to vrstvíme opět lasagne , nad ně dáme vrstvu bechamel omáčky, a na ní přidáme strouhaný sýr, posypeme parmasanem a čerstvou petržílku. Opakujeme tento proces 2 až 3 krát dle hlubokého pekáče.
Dáme do trouby na 180 C na cca 25 minut
Buon Appetito !!!