Majkl nám griluje v tomto videu Italská Porchetta. Co je velmi důležité, je ten nátěr na tu porchettu, aby se přidala úžasná chuť k té roládě.<br />
Recept je velmi jednoduchý.<br />
Složení na maso a nátěr/nádivka:<br />
4 až 5 kg vepřový bůček, bez kosti, s kůží<br />
5 lžíce strouhaného parmažánu<br />
2 lžíce uzená paprika<br />
2 lžíce česnekový granulát<br />
1 až 2 lžíce sůl<br />
40 listů čerstvých bazalky<br />
20 plátků sušeného rajče<br />
1 lžíce čili papričky<br />
<br />
Ingredience pro Whisky BBQ omáčka:<br />
60 ml whisky<br />
350 ml kečupu<br />
2 lžíce uzená paprika<br />
2 lžíce Worcesterová omáčka<br />
6 lžíce třtinový cukr<br />
100 ml jablečného ocetu<br />
1 velká cibule nastrouhaná<br />
3 stroužky česneku rozdrtěné<br />
1 lžička čerstvě namletá pepř<br />
1/2 lžičky soli<br />
<br />
Postupujte podle pokynů ve videu.<br />
<br />
Dobrou chuť