varte s majklem

Banh mi – vietnamská plněná bageta vč recept na domácí bagety

Majkl má ráda hodně vietnamská kuchyně. Má ráda kombinaci dobře marinovaného masa s čerstvou zeleninou. Jedno skvělé jídlo je Banh mi. V tomto videu Majkl ukáže, jak připravit čerstvý banh mi se smaženým vepřovým masem.<br /> Abych Banh mi byl úžasný, Majkl doporučuje upéct vlastní vietnamský bagety.<br /> <br /> Složení pro 4 bagety:<br /> 500 g hladká mouka<br /> 300 ml vody<br /> 1 lžíce cukru<br /> 1 čajová lžička mořské soli<br /> 40 g čerstvých kvasnic<br /> <br /> Ingredienty pro marinace pro 4 steaky vepřové krkovice:<br /> 6 velké lžíce Fish sauce (rybí omáčka)<br /> 2 velké lžíce Dark Soya sauce <br /> 1 velka lžíce medu<br /> šťává od 1 limetky<br /> 2 stroužky česneku (rozdrtěné)<br /> 1 malá cibule (nebo bílá část od 2 zelené cibule) (rozdrtěné)<br /> 1 lžička čerstvě mletá pepř<br /> <br /> Pro recept postupujte podle instrukcí ve videu.<br /> <br /> Ngon miệng
-