Skořicové rolky jsou snadné a mají úžasnou chuť . Každý je má rád . To je velmi populární ve skandinávských zemích a severní Amerika .<br />
Majkl říká, že není nic lepšího než jíst na chladné zimní den teplé skořicové rolky s rodinou.<br />
Recept je 12 rolí:<br />
Na těsto :<br />
500 g mouky<br />
1 kostka čerstvého droždí<br />
100 g rozpuštěného másla<br />
200 ml teplého mléka<br />
100 g cukru krupice<br />
2 vejce<br />
<br />
Na náplň :<br />
200 g cukru krupice<br />
100 g másla při pokojové teplotě<br />
1 lžička mleté skořice<br />
<br />
Pro polevu :<br />
100 g moučkového cukru<br />
3 lžíce mléka<br />
<br />
Recept :<br />
smíchejte všechny ingredience na těsto a dát na teplé místo ( Majkl dává těsto v troubě při 40 stupních Celsia ) . Poté, coobjem těsta má dvojité (cca 45 minut), mixujte těsto a nechte kynout znovu, dokud se zdvojnásobí v objemu (cca 30 minut).<br />
Položte stretch fólie na pult , namažte olej na stretch folie a udělejte placku z toho těsta cca 40cm široká a 30 cm dlouha a 1 cm tlustá. S pomocí stretch fólie , srolujte těsto do roli. Pak vzít nůž a nakrájejte roli na cca 5 cm široké rolích a položte je na vymaštěný pekáč.<br />
Pečeme v předehřáté troubě na 20 minut při 170 stupních Celsia .<br />
Jakmile pečené , vindejte z trouby a zalijeme polevou. Nechte rolky vychladnout a jeste kdiž jsou ještě teplé.<br />
<br />
Bon Appetit !