varte s majklem

Recept na Velikonoční čokoládová vajíčka plněná krémem

Majkl nám ukazuje, v tomto videu, jak se dělá Cadbury Creme vejce, s náplní krémem, který chutná přesně jako Cadbury creme.<br /> Recept je jednoduchý, pro instrukce, postupujte podle kroků ve videu.<br /> Přísady pro krém:<br /> 300 g krystalový cukr<br /> 100 ml vody<br /> 2 kapky pomarančová voda (destilovaná voda z květů z pomaranče)<br /> 3 vaječný bílek při teplotě místnosti<br /> oranžové potravinářské barvivo<br /> <br /> <br /> Pro čokoládové vajíčka, Majkl používá 50% mléčnou čokoládu a 50% hořké čokolády. Se roztaví čokoládu ve vodní lázni, a silikonovým kartáčkem natřeme ti vaječné formy. Pak dáme silikonovou formu do lednici po dobu 2 až 3 minuty až ztvrdne čokoláda. Opakujeme tento proces 3 krát s 3 vrstvy čokolády.<br /> <br /> Množství čokolády závisí na silikonové formy, kterou máte. Majkl používal ve video 100 gramů mléčné čokolády a 100 gramů hořké čokolády.<br /> <br /> Veselé Velikonoce!
-