varte s majklem

KREVETY RECEPT. KREVETY NA ČESNEKU A VÍNOVÁ OMÁČKA NA CROSTINI

Majkl Vám nabízí jedním z nejčastějších tapas Španělska, Gambas al Ajillo. SUPER předkrm, vhodné pro párty doma i v práci. Taki je to úžasní pro silvestr.<br /> Gambas al Ajillo je rychlá, snadná a plná chu´t česneku. Je to opravdu klasika tapa. Čerstvé krevety, dušenou v olivovém oleji a spoustou česneku, s citrónem a stříkající bílého vína nebo bílé Martini. Vše dohromady vytváří jeden z nejvíce populárních tapas.<br /> <br /> Vaši hosté budou žádat o recept po prvním krevet, a jen vy budete vědět, jak jednoduché to bylo připravit.<br /> <br /> Časová náročnost: 10 minut<br /> <br /> 20 krevet<br /> 4 velké stroužky česneku, jemně mleté<br /> 1/2 sklenice sladkého vína nebo Martini<br /> 75 ml panenský olivový olej<br /> 3 lžičky nasekané čerstvé petrželky nebo koriandru<br /> 1 citron na šťávu<br /> 1 lžíce másla<br /> <br /> Krevety se servíruji na Crostini.<br /> Crostini je jméno pro bagety plátky, které byly potřené olejem, česnekem, bilinkamy, sypané solí a pepřem, a pečené do zlatova<br /> <br /> Majkl Vám přeje dobrou chuť !!!
-