Majkl Vám nabízí jedním z nejčastějších tapas Španělska, Gambas al Ajillo. SUPER předkrm, vhodné pro párty doma i v práci. Taki je to úžasní pro silvestr.<br />
Gambas al Ajillo je rychlá, snadná a plná chu´t česneku. Je to opravdu klasika tapa. Čerstvé krevety, dušenou v olivovém oleji a spoustou česneku, s citrónem a stříkající bílého vína nebo bílé Martini. Vše dohromady vytváří jeden z nejvíce populárních tapas.<br />
<br />
Vaši hosté budou žádat o recept po prvním krevet, a jen vy budete vědět, jak jednoduché to bylo připravit.<br />
<br />
Časová náročnost: 10 minut<br />
<br />
20 krevet<br />
4 velké stroužky česneku, jemně mleté<br />
1/2 sklenice sladkého vína nebo Martini<br />
75 ml panenský olivový olej<br />
3 lžičky nasekané čerstvé petrželky nebo koriandru<br />
1 citron na šťávu<br />
1 lžíce másla<br />
<br />
Krevety se servíruji na Crostini.<br />
Crostini je jméno pro bagety plátky, které byly potřené olejem, česnekem, bilinkamy, sypané solí a pepřem, a pečené do zlatova<br />
<br />
Majkl Vám přeje dobrou chuť !!!