Michael vám ukáže, jak vytvořit úžasnou večeři, pětihvězdičková prezentace pro vaše hosty. Je ideální pro oslavy.<br />
Začněte s přípravou glazůry. Přidejte hnědý cukr, Porto víno, balzámový ocet a med. Vařte, dokud snížena na polovinu.<br />
<br />
Naříznete kůži a tuk šunky do 3 cm kosočtverce (neříznout do masa). Podlévat s glazurou, přikryjeme alobalem a vložíme do předehřáté trouby na 170 C a pečeme 25 minut na každé kg (10 kg šunka se má péct cca 4 hod) .<br />
Vyjměte z trouby, odstraňte alobal, natřete glazuru, přidejte ananas plátky a koktejlové (Maraschino) třešně. Vraťte do trouby při 220 ° C po dobu 30 minut.<br />
Podáváme se sladkými bramborami (batata) a brusinkovou omáčkou, křenovou omáčkou, a / nebo česnekovou omáčkou.<br />
Majklem Vám přeje dobrou chuť !!!