EGGNOG, je úžasný vánoční nápoj, který evokuje ducha Vánoc každý rok. V tomto videu, Majkl představí své nové studio, které trvalo 4 měsíců ho dát dohromady. Má skvělý výhled na Vancouver Burrard most.<br />
EGGNOG recept je velmi jednoduchý a tady jsou ingredience:<br />
Suroviny na 10 šálků:<br />
8 žloutky<br />
80 g cukru<br />
1 litr čerstvého mléka<br />
200 ml smetany ke šlehání<br />
1/2 muškátový oříšek, čerstvě nastrouhaného<br />
60 ml whisky / bourbon (preskočte tento ingredient jestliže chcete nealkoholický EGGNOG).<br />
<br />
Začněte tím, že míchání mléko, smetanu a muškátový oříšek v hrnci, a přináší to vařit.<br />
<br />
V elektrickém mixéru smíchejte žloutky a postupně přidáme cukr, až se dostanete příjemnou a krémovou konzistenci.<br />
<br />
Jakmile se mléko začne vroucí, odstranit z tepla. Přidat jedna náběrka horkého mléka do vaječného žloutku směsi. Ujistěte se, že okamžitě míchat horké mléko, jak chcete, aby se zabránilo vejce vařit. Poté, co jste přidali veškeré mléko, nalít směs zpět do hrnce a vaříme na mírném ohni, šlehání po celou dobu. Udržujte měření teploty. Jakmile teplota dosáhne 75 ° C, odstranit z tepla.<br />
<br />
Nechte vychladnout na pulte, a když se to stane studené, přidejte whiskey.<br />
Dejte do lednice a nechte louhovat.<br />
Můžete sloužit studený nebo teplý (mikrovlnná trouba po dobu 30 sekund).<br />
<br />
Veselé vánoce !!!