Majkl ukazuje svůj oblíbený recept. Jak udělat tlusté a šťavnaté hamburgery. Majkl dokonce dělá své vlastní hamburger buchty, protože je to takový jednoduchý recept, který stojí si udělat vlastní buchty.<br />
Majkl také ukazuje, jak vyzdobit hamburger s mezinárodními vlajkamy a jak servírovat hamburgry na papírové talíře papírové. On kupuje položky na www.123party.cz<br />
<br />
Recept na Hamburgers:<br />
1,5 kg hovězí maso (přední) podíl tuku 20%<br />
1 velká cibule<br />
4 stroužků česneku<br />
1 lžíce worcesterová omáčka<br />
1 lžíce hořčice<br />
1 lžíce soli<br />
<br />
Instrukce:<br />
zamíchat všechny ingredience pár minut před grilováním. Pustit gril na 275 C. Udělat hamburgery v rozměr cca 12 cm průměr, 2,5 cm výška. Pro Hamburgery růžoví uvnitř, plánujte cca 15 min první strana a 10 minut druhá strana. Přidat sýr poslední 2 minuty.<br />
<br />
Recept na domácí hamburger buchty (Hamburger housky)<br />
Ingredience:<br />
2 lžíce droždí<br />
1 hrnek teplé vody<br />
1/3 hrnek rostlinného oleje<br />
1/4 hrnek cukru<br />
1 vejce<br />
1 lžička soli<br />
3 hrnky hladké mouky<br />
<br />
Instrukce:<br />
Ve velké míse, se rozpustí v teplé vodě droždí. Přidat olej a cukr, necháme 5 minut. Přidáme vejce, sůl a mouku. Zamíchejte a udělejte z toho těsto a rozdělte na 8 kusů, tak aby každá houska měla cca 12 cm průměr (v troubě se to zvětší na 14 cm). Dejte housky na namaštění pekáč. Zakryjte a nechte 5 minut odpočinout. Rošlehejte bílek a pomazejte každá houska. Nasypte na každou housky 1/2 lžičky sesamový semena.<br />
<br />
Pečeme při 220° po dobu 812 minut, až housky jsou do zlata. Nechat vychladnout na drátění stojan.