Majkl ukazuje v tomto videu, nejlepší recept na cibulové kroužky. Co dělá dobrý cibule kroužky je chuť těsta a křupavost kroužků. Recept je velmi jednoduché, tak Majkl Vám doporučuje aby jste to skusili, určitě Vám to bude moc chutnat. <br />
<br />
1 velká cibule nakrájíme na ½ až ¾ cm plátky<br />
150 g hladké mouky<br />
1 lžička prášku do pečiva<br />
1 lžička česnekového prášku (granulát)<br />
1 lžička mleté papriky (sladká nebo pálivá záleží na Vás)<br />
1 lžička soli<br />
1 vejce<br />
250 ml mléka<br />
75 g Panko (asijská strouhanka), nebo normální strouhanku<br />
<br />
Na smažení, budete potřebovat 1 litr slunečnicového oleje.<br />
<br />
Recept:<br />
Nalít olej do pánve, olej by měl být asi 3 cm vysoký v pánvi. Předehřát na 175 ° C, budete vědět, že olej je připraven na smažení, když dáte dřevo tičinku nebo vařečku do oleje a malé bublinky začnou tvořit kolem dřeva. Na mém sporáku, nastavuji teplo na úrovni 7 (9 je maximální úroveň tepla na mém sporáku).<br />
<br />
V jedné míse smícháme mouku, prášek do pečiva, sůl, česnek prášek, papriku. Dobře promíchejte.<br />
Ve druhé misce smíchejte vejce a mléko. Dobře promíchejte.<br />
Vezměte třetí mísu a přidejte Panko nebo strouhankou.<br />
Nakrájejte cibuli do ½ až ¾ cm silné plátky. Vnitřní kroužky cibule (o průměru asi 3 cm), dát stranou kroužky bude příliš malá (použíte v jiném receptu).<br />
Zbytek plátek, rozebrat do kroužků a ponořte je do směsi mouky, ujistěte se, že jsou dobře pokrýt ze všech stran. Dát kroužky na dřevěné prkénko.<br />
Přidejte mléko a vaječné směsi do mouky směs. Dobře promíchejte. Nyní máte těsto.<br />
Přidejte cibulové kroužky do těsta, pokrejte ze všech stran. Používám sadu 2 vidlic pro tento krok. Nechte těsto vykapat z kroužku a přidejte ho do strouhance. pokrytí ze všech stran stouhankou.<br />
jemně upustit pokryté kroužek do horkého oleje. Smažení by měl trvat asi 2 minuty. Smažte cibulové kroužky na obou stranách. Když cibule kroužek je zlaté v barvě, vyjměte z pánev s dřevěnou tičinkou a položit na dratěnou mřížku kterou už bude pokrytá kuchyňským papírem aby vysál extra olej.<br />
<br />
Tvorba dip:<br />
Budete potřebovat:<br />
3 velké lžíce zakysané smetany<br />
3 velké lžíce majonézy<br />
Šťáva z poloviny limetky<br />
1,5 lžíce kečupu<br />
1 lžička omáčka sriracha<br />
1 střik z worcestershire omáčkou<br />
1 malá lžička soli<br />
volitelně: 1 lžička pepře cayene nebo mleté chilli papričky<br />
<br />
Smíchejte všechny ingredienty v míse a jste připraveni servírovat.<br />
<br />
Dobrou chuť!