varte s majklem

Nejchutnější sendvič s trhaným masem, pomalu upečené s cibulovou marmeládou. Vařte s Majklem.

To je skvělý recept pro milovníky masa. Sendvič plný jemné maso, které se peče pomalu, cca 5 hodin na mírném ohni, pak se podává s cibulovou marmeládou, bageta, a váš oblíbený sýr. Recept je jednoduchý ... tady to je: <br /> <br /> Pro nálevu budeme potřebovat: <br /> 1 badyán <br /> 1 lžíce koriandru prášek <br /> 1 lžíce procencálské bylinky <br /> 3 bobkové listy <br /> 1 lžička soli <br /> 8 lžic cukru <br /> 1 pikantní feferónka nebo chilli <br /> 1,5 litru vody <br /> <br /> V hrnci, přidáme všechny ingredience a přivést nálevu do varu. Nechte vařit na mírném ohni po dobu 15 minut. Vyjměte z plotny a nechte vychladnout. <br /> <br /> Pro maso, Majkl doporučuje použít polovina vepřového masa a polovina hovězího masa, vepřové má tendenci se rozpadnout, hovězí maso udržuje strukturu a kombinace přináší to nejlepší z obou druhů masa. Vepřová plec je dobrý kus masa pro tento recept. Hovězí plec je také dobré pro tento recept. <br /> <br /> Ve velké plastové nádoby, přidejte nálevu, jednu sklenku červeného vína a maso. Přikrejte a dejte do lednice alespoň přes noc. <br /> <br /> Další den, rychlé smažit maso na všech stranách, vložte do pekáče, přidáme nálevu a vložíme do předem vyhřáté trouby na 150 ° C po dobu asi 5 hodin. 3 hodin do procesu, můžete obrátit maso, aby suchá část masa se opšt namočila do vývaru. <br /> <br /> Po 5 hodinách, vyjměte maso, přikryjeme alobalem po dobu 10 minut. Maso nakrájejte na plátky (maso bude mít tendenci se rozpadnout). <br /> <br /> Vemte bagetu nebo italský chléb, rozpulte na polovinu, dát hořčice (dijon je dobrý v tomto receptu), přidejte cibulovou marmeládou (dvě velké lžíce) a přidáme nakrájené maso. Ujistěte se, že míchat jak vepřové a hovězí maso. Přidat na vrcholu několika plátky svého oblíbeného sýra. Majkl rád čedar nebo Gruyére sýr s masem. Dejte do trouby na horní oheň pro 1 nebo 2 minuty až sýr se rozpustí. <br /> <br /> Přidat vývar do mísy, sloužit sendvič s vývarem. <br /> <br /> Dobrou chuť !!!!<br /> <br /> Pro cibulkovou marmeládu, podivejte se na video od Majkla, jak se jednoduše dělá domácí marmeláda. Jen místo šťava od citrónu co se přidává do ovocné marmelády, tak přidáme sklenice červeného vína. Odkaz na video je:<br /> https://www.youtube.com/watch?v=WLWRg_BUF_Q
-