varte s majklem

GENIÁLNÍ DOMÁCÍ BALSAMICKÝ OCET KRÉM RECEPT, Z RYBÍZU, VHODNÉ K MASU, KE KACHNĚ, K SALÁTU...

Majkl ukazuje v tomto videu, jak vytvořit svůj vlastní balsamico krém (krém, protože je hustý a není řídký) z čerstvého rybízu. Co je velmi praktické o tomto receptu je, že to dělá velmi dobře využít rybízu, které zralých na konci léta.Ocet krém se provádí na konci léta a vydrží několik měsíců v lednici. Hlavně, chuť je úžasná, protože tři hlavní chutě jsou neodolatelný: ovocná chuť, sladká chuť a sladkokyselou chutí.<br /> <br /> Podává se k maso, k kachně, saláty, k zmrzlině, k dezerty a samozřejmě k salátů.<br /> <br /> RECEPT:<br /> Přidejte 500 g čerstvého rybízu, 500 g cukru, šťáva z jednoho citronu, a 500 ml vinného octa (můžete použít i jiné octy také). Přidat vše do hrnce a vaříme 15 minut. Pak projít cedníku a dátnalejeme teplé do sklenice. Uchovávejte lahvičku v chladničce. Vydrží mnoho měsíců.<br /> <br /> To je další nápad, jak zpracovat ovoce z vašich zahrad.
-