varte s majklem

Nejlepší pravý Italský Špagety all'Amatriciana recept

Majkl miluje italskou kuchyni, protože je jednoduchá na přípravu a je lahodná. V tomto videu Majkl nám ukazuje, jak udělat špagety all'Amatriciana.<br /> <br /> Ingredience pro 5 osob:<br /> 400 g špaget nebo bucatini<br /> 150 g guanciale<br /> 150 g pecorino romano<br /> 400 g loupaná rajčata<br /> 1 sklenka bílého vína<br /> 1 peperoncino<br /> 1 stroužek česneku<br /> 1 malá cibule<br /> 3 lžíce olivového oleje<br /> 1 lžíce soli<br /> 1 lžička čerstvě mletý pepř<br /> čerstvé bazalky na ozdobu<br /> <br /> Recept: nakrájejte guanciale na malé kostičky. Ve velké pánvi, přidejte olivový olej a na středním plameni nechte rozpustit gianciale jeho tuk. Jakmile se tuk rozpustí a kousky gianciale se stane chřupaví, přidejte peperoncino, česnek, a cibule (vše předem nakrájene na malé kousky). Osmažte po dobu 2 minut, potom se přidá bílé víno.<br /> V tomto okamžiku se přidá voda do hrnce, sůl a začít vařit vodu, abychom mohli vařit špagety ve vroucí vodě.<br /> Jakmile je víno se vypaří na 50%, přidejte rajčata, a rozdrťte s mýchačkou nebo stěrkou.<br /> Uvařte špagety podle návodu na obale.<br /> Jakmile špagety jsou aldente, přidejte špagety na Matriciana omáčka. Pokud budete potřebovat více tekutiny, použít špagety vodu. Poslední, přidejte sýr pecorino a promíchejte.<br /> <br /> Jste připraveni sloužit, a Buon Appetito!
-