Majkl, jeho sestra a Christie představujou v tomto videu, jak se připravuje užasná grilovačka ze středozemní oblasti: grilované kafta v pita chlebu. To je prefektní recept na léto a pro grilovací sezónu.<br />
<br />
Složení:<br />
500 g dva krát mletého hovězího masa (tradiční recept vyžaduje jehněčího masa)<br />
500 g dva krát vepřového masa<br />
50 g čerstvě nasekané petrželky<br />
2 strouhané cibule<br />
4 lžíce extra panenského olivového oleje<br />
2 lžičky soli<br />
1 lžíce čerstvě mletý pepř<br />
<br />
Ve velké míse smíchejte všechny ingredience. Zakryjte fólií a dejte do lednice po dobu 30 minut. Poté, co maso marinované a ochladí se, šířit maso na jehle (maso by mělo být silné asi 2 cm). Grilujte maso 57minut na každé straně.<br />
<br />
Vezměte pita chléb, namažte chléb buď s tzatziki omáčka nebo homus dip, přidejte čerstvé salátové listy, čerstvé cibulové kroužky, plátky rajčat, a potom přidejte grilované kafta do sendviče. Rolujte pita chléb, a použít hliníkovou fólii aby líp držela pohromadě tento sendvič.<br />
<br />
dobrou chuť!