Příprava
Příprava polévky trvá 8 hodin. Dáme do hrnce studenou vodu, přidáme kosti a vaříme po dobu 15 minut při vysoké teplotě. Kosti uvolňují pěnu na povrchu vody. Pěnu odstraníme naběračkou. Odstranění pěny pomůže udržet polévku čirou, zatímco kosti se vaří (15 minut, jak je popsáno výše). Mezi tím si ugrilujeme plátky čerstvého zázvoru a cibule. Jakmile jsou cibule a zázvor černé ze všech stran, vyjmeme černou část z cibule (pražení dodá cibuli výbornou chuť). V pánvi opražíme všechno suché koření (kardamon, skořice, badyán, fenyklová semena, koriandr). Po uvaření kosti po dobu 15 minut přidáme hovězí kližky, praženou cibuli, zázvor a pražené koření. Také přidáme omáčku z ryb a sůl.
Vaříme na mírném ohni po dobu 2 hodin.
Po 2 hodinách vyjmeme hovězí kližky, zakryjme alobalem a dáme stranou. Pokračujeme ve vaření polévky po dobu dalších 6 hodin.
Po 6 hodinách ochutnáme hovězí vývar a přidáme sůl podle vkusu a potřeby.
Finální příprava
Suché rýžové nudle umístíme do hrnce se studenou vodou a vaříme po dobu 1 hodiny. Poté pomocí cedníku nudle přecedíme vroucí vodou a dáme nudle do servírovací mísy. Znovu pomocí cedníku umístíme klíčky do vařící vody po dobu 1 minuty. Přidáme klíčky do servírovací mísy. Pak přilijeme 4 naběračky polévky do servírovací mísy. Přidáme 4 nebo 5 plátků vařeného hovězího masa nebo si můžeme také nakrájet nějaké maso, které bylo uvařeno z kostí.
Přidáme 5 až 6 plátků syrových svíčkových řezů do horké polévky a promícháme (maso dostane hnědou barvu až se uvaří). Nakonec přidáme čerstvé bylinky (koriandr, thajskou bazalku, plátky zelené cibule, krájené chilli). Podáváme v misce s malým talířem se Sriracha a hoisin omáčkami.
Chúc ngon miệng!