Hranolky
1. Italská verze (Pizza)
Rajčatová omáčka
Paprika
Salám
Žampiony
Sýr
2. Francouzská verze (Tarte flambee)
Slanina
Cibule
Zakysaná smetana (Creme Fraiche)
Sýr
3. Mexická verze (Nachos)
Mleté hovězí maso
Jalapeno papričky
Olivy
Cibulka
Sýr Chedar
Příprava
1. Italská verze ( Pizza)
Usmažíme si hranolky a rozložíme je na pekáč, aby pokryly jeho dno. Nakrájíme si zeleninu. Omáčku na potření hranolek uděláme z rajčatové omáčky, přídáme k ní tymián, česnekový granulát, pepř a sůl. Hranolky potřeme omáčkou a na to poskládmé ostatní ingredience a nakonec vše zasypeme sýrem.
2. Francouzská verze (Tarte flambee)
Nejdříve si rozložíme usmažené hranolky na pekáč, aby pokryly jeho dno. Hranolky potřeme zakysanou smetanou (creme fraiche), naskládáme na to ostatní ingredience a zasypeme sýrem.
3. Mexická verze (Nachos)
Mleté maso okořeníme a usmažíme . Usmažené maso rozložíme na hranolky a navrch dáme zbytek ingrediencí.