varte s majklem

QUICHE NA SLANINĚ

Ingredience

48 ks mini quiche
4 vejce

200 ml šlehačky

500 g pórku

200 g slaniny

200 g Gruyere sýra (nebo goudy)

100 g Parmazánu

Listové těsto (2 balíky 275 g) 

Muškátový oříšek

Forma na mini muffiny

Vykrajovací forma

QUICHE NA SLANINĚ

Postup přípravy receptu

Příprava

Tyto upečené mini quiche (Francouzského původu), které se servíruji teplé i studené, patří mezi ty nejoblíbenější jednohubky a předkrmy v 5 hvězdičkových hotelích a restauracích.
Připravte si reprezentativní a lahodné jednohubky Quiche plněné hermelínem. Rychlé, jednoduché a velice oblíbené na párty. Jsou vynikající a vždy s nimi sklidíte úspěch!

Připravíme si misku, do které si dáme vejce sůl a pepř, šlehačku. Na pánvi si osmažíme pórek a slaninu. Typak přimícháme do misky s vejci a na závěr přidáme nastrouhaný sýr. Vše pořádně promícháme .

Připravíme si pečící formu na muffiny nebo cupcake. Do té následně klademe vykrojené kolečka z listového těsta a plníme udělanou směsí .Nakonec dáme na vrch nakrájený hermelín a zakápneme brusinkovou omáčkou. Dáme do trouby na 25 minut na 180 stupňů .

Dobrou chuť !!!