varte s majklem

Grilovaný burger bůček

Ingredience

Bůček

Červená paprika

Pepř

Česnekový granulát

Kmín

Mořská sůl

Cibulka 

Salát 

Majonéza

Chili omáčka

Ananas 

Hamburgerové housky 

 

Grilovaný burger bůček

Postup přípravy receptu

Příprava

Bůček

Vezmeme si bůček a z jedné strany si uděláme řezy a stejně tak i z druhé strany, kde uděláme zase řezy ale kolmo. Připravíme si koření- sladkou červenou papriku, česnekový granulát, kmín, mořskou sůl a špetku pepře. Všechny ingredience dáme do misky a zamícháme.To pak vetřeme do zářezů, které jsme udělali .Zapneme si gril na 150 stupňů. Cca 2 až 3 hodiny necháme maso grilovat. Po upečení se nám bůček krásně rozpadá. Můžeme ho jíst samotný, ale my si z něj připravíme hamburger .

Hamburger

Na hamburgery si připravíme omáčku. Do misky si dáme majonézu a kousek čili omáčky.Tou potřeme hamburgerové bulky, poklademe cibulku, na to dáme nakrájený bůček, kousek ananasu a salát, přikryjeme druhou půlkou bulky a máme hotový hamburger .

Dobrou chuť !!