Nátěr
1 velká lžíce soli
1 velká lžíce česnekového granulátu
1 velká lžíce sladké papriky
1 lžička kajenského pepře (nebo pálivé papriky)
1 velká lžíce čerstvě mletého kmínu
1 velká lžíce čerstvě mletého černého pepře
Příprava
Majkl vám ukáže, jak ugrilovat vepřovou hlavu. Hlava má velmi měkké maso a při dobrém grilování má chutnou křupavou kůži. Jedna věc, která je důležitá při grilování hlavy, je nátěr. Já používám následující suchý nátěr: 1 velkou lžíci soli, 1 velkou lžíci česnekového granulátu, 1 velkou lžíci sladké papriky, 1 lžičku kajenského pepře (nebo pálivou papriku), 1 velkou lžíci čerstvě mletého kmínu, 1 velkou lžíci čerstvě mletého černého pepře. Pro recept postupujte podle pokynů ve videu.
Grilujeme po obou stranách asi hodinu a půl
Dobrou chuť!